Značilnosti Ironman očal

1. 100% UVA in UVB zaščita

2. Zelo lahek material leč (polikarbonat) in okvirja (najlon) – vsi modeli imajo polikarbonatne leče ter okvir iz najlona.

3. Polikarbonatne leče so narejene iz najkakovostnejše smole, kar pomeni, da so te leče dvajsetkrat bolj odporne na udarce kot, če bi bile narejene iz stekla in nimajo konkurence v natančnosti ter čistosti. Leče so kategorije 3.

4. Polarizirane leče razvrstijo sončne žarke tako, da imate kristalno čist pogled ves čas. Zato, ne glede na to, ali se nahajate na smučišču, ali se ukvarjate z vodnimi športi ali se vozite po cesti, boste imeli jasen pogled na to, kaj se nahaja pred vami.

5. Zaščita pred praskami - v želji, da bi bile lažje in čim bolj precizne, so leče na obeh straneh obdane s posebnim slojem, ki nudi zaščito pred praskami in  ostalimi poškodbami.

6. Gumiran nosnik nudi udobje tudi pri večurnem nošenju očal. Ker je nosnik mehak, ne povzroča tako imenovanih „nosnih otiščancev“. Nekateri modeli imajo nastavljiv nosnik za še boljše prileganje.

7. Očala se izjemno dobro prilegajo glavi, tako da jih lahko nosite tudi pod čelado (kolo, motor itd.).

 

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.