Akcija čiščenja zalog v Murski Soboti

Pripravili smo vam 3 ponudbe, 3 različne točke ’’na dnevnem redu’’, ki bo v veljavi v naši trgovini MS do vključno 24.9.2016. Velja na zaloge, ki so na voljo in do odprodaje le-teh. Upamo, da vam bo kakšna od točk pisana na kožo in boste poleteli k nam, da vas obujemo in vam prihranimo denarce za še kaj drugega. :D

 

1) Odprodaja Crocs s 40% popustom:

- poletnih artiklov

- manj idočih barv :) 

- kakšne fejst desortirane modele bomo tudi sem notri vključili.

 

2) Poleg tega imamo otroške nogavice po 0,5/par, če kupite naenkrat 10 parov. Izberete si sami iz vseh zalog otroških nogavic (izključili smo le Crocs socks in Mafer socks). So pa nogavice tudi sicer pri nas prijaznih cen, 0,9 eur/par pa do 3 eur/par za kakšne volnene smučarske.

 

3) Moramo malo sprazniti skladišče preden pride zimska roba, zatovas vabimo da pridete in kaj odnesete. Če vam po znižanih cenah nič ne bo všeč, boste pa tudi redne zaloge Crocs lahko po 25% ceneje dobili.

 

Vedno pa je pri nas na voljo dovolj športnih nogavic, da se obujete za svojo rekreacijo kot je treba, po prijaznih cenah.

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.