Veliko čiščenje zalog – Crocs & Socks do 70% ceneje

Akcija starih zalog Crocs do 70% ceneje: v Murski Soboti (9. do 11.6.2016) in v Kočevju (16. do 18.6. 2016). Poleg tega bo na voljo tudi velika zaloga športnih nogavic po znižanih cenah.

Odprodajali bomo:
- desortirane barve in modele obutve Crocs (za otroke in odrasle)
- nogavice za dvoranske in outdoor športe
- izdelke bobble za filtracijo vode.

Izvedba v Murski Soboti
Datum : 9. do 11.6. 2016
Ura odprtja: četrtek, petek od 10:00 do 19:00, sobota od 9:00 do 13:00
Lokacija: Trgovina Crocs & Socks Fossecl, Ulica Mikloša Kuzmiča 7, 9000 MSIzvedba v Kočevju

Datum : 16. do 18.6. 2016
Ura odprtja: četrtek, petek od 16:00 do 19:00, sobota od 9:00 do 13:00
Lokacija: Intersocks d.o.o., Reška cesta 14, 1330 Kočevje

 

Vabimo vas, da pridete v naša skladišča in pobrskate med artikli ter poiščete ustrezne modele za sebe in svoje bližnje!

 

 

Pogosta vprašanja

Kateri modeli bodo na voljo?

Ne vemo, dokler jih ne prejmemo na lokacijo in začnemo pripravljati. Vedno pa gre za neprodane zaloge preteklih sezon, nikoli ni vmes trenutnih modelov/barv. Zaloge so velikokrat tudi desortirane, zato se lahko zgodi, da je nek model na voljo v le 4ih velikostih od 10ih ali kaj podobnega. Kot že izraz pove – gre dobesedno za čiščenje zadnjih zalog.

Ali lahko izdelek zamenjam?
Ker gre za zadnje kose, menjave blaga ne omogočamo. Priporočamo, da si izdelek pomerite na sami razprodaji, tako da res veste, ali vam ustreza.

Ali upoštevate reklamacije?
Seveda! Blago, ki je kupljeno in se izkaže, da ima napako, bomo seveda zamenjali. Takih primerov  res ni veliko, saj govorimo le o kvalitetnih znamki, originalnih Crocsih, se pa tu in tam pripeti. Žal pa (glej zgoraj) ne moremo zagotoviti menjave v istem artiklu, saj govorimo o dejansko zadnjih kosih. Vsekakor pa vam bomo ponudili kaj ustreznega drugega, če boste ravno vi v majhnem odstotku kupcev, ki se jim kaj odlepi, pretrga itd. Glede tega se vedno lahko zanesete na nas.


Ali lahko blago rezerviram?
Ne. Rezervacij ni, kajti gre za skladiščno akcijo in te dodatne storitve ne moremo ponuditi.


Ali lahko blago pošljete po pošti?
Ne. Strošek dela za pošiljanje po pošti je prevelik, da bi ga po takih cenah lahko ponudili. Tudi zamenjave vam ne moremo zagotoviti, če bi si naročili premajhno številko, tako da pošiljanje tudi po tej plati odpade. Lahko pa Crocse po cenah s pošiljanjem po pošti naročite tukaj: www.fossecl.si.


Boste dobili še kaj izdelkov na razprodajo?
Ne. Roba ki je predvidena za razprodajo, je v celoti nameščena prvi dan in se je ne dodaja naknadno.

Kako je s parkiranjem?
Naše parkirišče v MS je majhno in vsi na njem ne morete parkirati. Vozi pa mimo nas avtobus in ustavi prav v bližini, tako da ni razloga, da ne bi mogli do nas. Prosimo upoštevajte predpise in ne parkirajte na pločnikih in podobno. Mi ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne parkirne kazni. Prosimo, da pridete z javnim prevozom ali se iz centra, kjer so javna parkirišča, sprehodite do naše lokacije. Naši sosedi in mimoidoči vam bodo hvaležni.

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.