Raziskujte prostranosti čudovite narave in sprejmite vse izzive, ki vas čakajo na poti – z nahrbtnikom Wilderness 65+15. Ta spada v sam vrh Bergausove linije nahrbtnikov, saj s sistemom BIOFIT omogoča neomejeno udobje za vse uporabnike, ne glede na aktivnosti katerih se udejstvujejo. Poleg udobja je nahrbtnik Wilderness 65+15 opremljen z ukrivljenim pasom, ki daje dodatno podporo, na voljo pa imamo tudi žepe za najnujnejše predmete.

Kapaciteta, ki jo nahrbtnik Wilderness 65+15 ponuja, dela ta nahrbtnik posebej primeren za večdnevne pustolovščine, ko potrebujemo več prtljage. Stranski in sprednji paneli, ki se popolnoma odprejo, dovoljujejo, da svojo opremo razporedimo karseda ekonomično in učinkovito.

Masa (cca): 1.87kg

Prostornina 65 litrov je dovolj, da v nahrbtnik spravimo vso potrebno opremo za večdnevno potepanje – dodatnih 15 litrov prostornine pa lahko pridobimo z dvema stranskima žepoma, ki služita kot razširitev. 

Prej omenjeno udobje je zagotovljeno s prilagodljivim BIOFIT™ sistemom, kvalitetnimi pasovi, prilagodljivimi prsnimi pasovi, ukrivljenim bočnim pasom in dodatno z velikimi oblazinjenimi pasovi.Wilderness 60+15 rucsac - ženski

108,00 € 180,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.