Ko se znajdete na ekspediciji, potrebujete nahrbtnik, ki je tako udoben kot tudi praktičen - nastavljivi Men's Freeflow Rucksack zadostuje obema pogojema. Berghaus BIOFIT tehnologija omogoča nastavitev dolžine nahrbtnika, da vam karseda optimalno leži na hrbtu in je prilagojen vaši višini. Nahrbtnik temelji na Berghaus Freeflow hrbtnemu sistemu, ki je ustvarjen tako, da uporabniku ponuja zračnost, ko je to najbolj potrebno.

S prilagodljivim sistemom BIOFIT je udobje zagotovljeno, prav tako pa tudi zračnost z ventilacijami na ramenskih pasovih in nastavljivih prsnih pasovih;

kakršnokoli aktivnost opravljate z nahrbtnikom, Freeflow tehnologija, ki nudi minimalno kontaktno površino med nahrbtnikom in vašim hrbtom, poskrbi, da je tok zraka vseskozi prost, s tem pa se zmanjša tudi potenje;

ne pozabite na hidracijo – nahrbtnik je kompatibilen s hidracijskim sistemom;

 

Garancija kakovosti

 

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

 

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 

Freeflow III 25 Rucsac moško

66,00 € 110,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.