Vodoodporna jakna Stormcloud Jacket je ustvarjena za to, da vas zaščiti, ko vam jo zagode vreme.

Prvi namig je že v samem imenu – z jakno Stormcloud boste ostali suhi tudi v največjih nevihtah, zahvaljujoč vodoodpornim vklanom in prilagodljivi kapuci. Barvita vlakna dodajo prav poseben občutek estetskosti, kateri prednjači enostavni dizajn in tako jakna Stormcloud zadane pravo kombinacijo stila in učinkovite uporabnosti. Brez dvoma jakna, ki si jo boste želeli na poti novih dogodivščin.

Masa (cca): 285g

ZAGOTOVILA VODOODPORNOSTI - Naša popolnoma zračna in vodoodporna Hydroshell vlakna vas ohranijo suha, ko vam jo zagode vreme;

PRILAGODITE SVOJE NASTAVITVE – Prilagodljiva kapuca nudi napredno zaščito pred vlago in ostalimi vremenskim razmerami, prav tako pa jo lahko enostavno snamemo, ko je ne potrebujemo. 

VSE KAR POTREBUJETE JE NA DOSEGU ROKE – Dva prednja žepa z zadrgo ponujata dovolj prostora za shranjevanje najnujnejših potrebščin;

Poslovite se od prepišnih rokavov z nastavljivimi manšetami.

 

Garancija kakovosti

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 


Stormcloud shell jacket moško

78,00 € 130,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.