Če plezate na vrh gore ali ste na trekkingu ob morju, tale majica vas bo v vsakem primeru pomagala ohladiti, osušiti in vam nudila udobje. Je primerna za prvo plast, kadar čez dodajate ostale tehnične plasti ali kot samostojno oblačilo v toplih dneh. 

Masa (cca): 160 g

Se hitro suši – tekstilna tehnologija ARGENTIUM poskrbi, da gre vlaga od kože in tako je vaša koža prijetno hladna, obenem pa suha. Premaga vročino. Biti varen na soncu je zelo pomembno. Zato vas bo navdušilo, da ima tkanina vgrajeno UV zaščito faktorja 30, kar vas bo dodatno zaščitilo. Vas hladi – kratki rokavi pomagajo, da se ne pregrejete. Seveda ne pozabite na sončno kremo v poletnih dneh. 

Garancija kakovosti

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 

Preberite več o garanciji kakovosti.

Tech tee short sleeve T-shirt- moško

21,00 € 35,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.