Women's Scafell Hydrodown jacket je lahka in odporna jakna, ki vas greje in vam nudi udobje med zunanjimi aktivnostmi.

Za toploto poskrbi Berghaus Hydrodown zaščita, ki za razliko od standardnih vložkov in izolacijskih materialov v jaknah deluje tudi v vlažnih in mokrih vremenskih pogojih. Ravno iz tega razloga je jakna Scafell Hydrodown idealna za spremenljive zimske razmere. Hitro jo lahko zložimo in poleg tega nam ne zavzame veliko prostora, kar jo dela odlično za na pot. 

Masa (cca.): 427g

Berghaus Hydrodown zaščita poskrbi za toploto in za razliko ostalih zaščit, deluje tudi v vlažnih in mokrih vremenskih pogojih;

dva žepa z zadrgo ohranjata toploto v vaših rokah in nudita enostavno rešitev za shranjevanje nujnih potrebščin;

kvaliteten šiv in ustrezna konstrukcija zagotavljata trpežnost.Garancija kakovosti

Berghausovi izdelki lahko zdržijo skoraj vse.

Že 50 let Berghaus neprestano inovira in išče popolnost v svojih izdelkih. Verjamejo, da njihovi izdelki res izstopajo po tem, kaj nudijo uporabniku. Zagotavljajo vam, da so izdelki vedno kos nalogam, za katere so namenjeni (tako recimo jakna ne more biti jadralno padalo, bo pa naredila vse tisto, za kar je skonstruirana). 

Scafell fusion hydrodown jacket žensko

120,00 € 200,00 €
Izberi velikost in barvo!

Velikost

Barva

Morda Vas zanima

x

Vpišite se na naše e-novice

Za prejemanje obvestil o ugodnostih se prijavite na novice tu. Svojo prijavo boste morali še potrditi. Prosimo, da po vpisu preverite svoj poštni predal - le en klik v povratnem mejlu je potreben, da potrdite svoj vpis.